Bouw aan jouw talent!

Het belang van permanente educatie

Een functiegerichte¬†opleiding, korte cursus of persoonlijke ontwikkeling? Bij BOB Opleiding-Training en Advies ben je op het juiste adres op het gebied van permanente educatie. Samen met de marktpartijen stellen wij een passend, op de praktijk gericht onderwijspakket af. Up-to-date blijven binnen je functie of vakgebied is noodzaak in de snel veranderende praktijk. BOB opleidingen kenmerken zich door de combinatie van functiegerichte educatie en een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling. Samen met de sectoren ontwikkelen wij ruim 100 opleidingsprogramma’s voor bouw, infra, overheid en onderhoud & beheer.

Van een opleiding projectleider tot een cursus verduurzaming bestaande woningbouw of een programma permanente educatie Bouw – en Woningtoezicht voor gemeentes: BOB levert maatwerk! Onze docenten zijn specialisten uit de praktijk en hebben meerdere jaren succesvol in jouw functie gewerkt. Wij dagen je uit om boven jezelf uit te stijgen en te groeien op een manier die bij jou past. Staat de door jou gewenste opleiding er niet bij, of weet je niet welke opleiding het beste bij jou past? Wij geven graag persoonlijk opleidingsadvies.

Werken aan synergie binnen of tussen afdelingen? BOB verzorgt ook incompany permanente educatie voor bedrijven en gemeenten. Door middel van de door ons ontwikkelde zelftests kunnen we samen met de opdrachtgever bepalen op welk gebied kennis en competenties verrijkt kunnen worden. Op basis daarvan worden groepen samengesteld en lesstof en cases ontwikkeld met een directe link naar de dagelijkse praktijk.

Certificaten op het gebied van permanente educatie

Van iedere deelname aan een opleiding, workshop of training  zult u een bewijs van deelname ontvangen. In het kader van permanente educatie zal hiervan ook een afschrift gestuurd worden aan de afdeling P&O ten behoeve van de jaarlijkse verantwoording in het kader van de kwaliteitscriteria.

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Circa vier keer per jaar versturen we de nieuwsbrief Permanente Educatie. Daarin behandelen we actuele onderwerpen en laten we zien welke opleidingen, workshops of trainingen er binnenkort gaan starten. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Permanente Educatie.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl