Met het snel toenemende tekort aan goed opgeleid personeel, is scholing belangrijker dan ooit. Dit geldt zowel voor ondernemers en leidinggevenden als voor medewerkers en scholieren. Zie je door al het aanbod van opleidingen niet meer welke richting JIJ op moet? Laat je dan persoonlijk informeren en adviseren tijdens het spreekuur in de regio. Of het nu gaat om persoonlijk ontwikkelingsadvies of organisatieadvies, wij helpen je graag.

De inloop van deze bijeenkomsten is vrij en er zijn geen kosten aan verbonden. We vragen je wel om je van te voren aan te melden bij de betreffende locatie, zodat we weten dat je langskomt.

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland, maar onze opleidingsadviseurs staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Alternatief spreekuur

💻 Voor al je vragen omtrent opleidingen kun je ons bereiken via telefoon of e-mail. We kunnen ook een adviesafspraak inplannen via Teams.

Regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
Manouk Huijzer huijzer@bob-kob.nl
📞 06 – 30 73 95 60

Regio Noord-Oost (Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel)
Patrick van Leeuwen vanleeuwen@bob-kob.nl
📞 06 – 83 15 26 57

Regio Limburg, Midden- en Oost-Brabant en Gelderland
Twan Verhagen verhagen@bob-kob.nl
📞 06 – 13 81 98 02

Onderstaande opleidingsadviseurs zijn bereikbaar via e-mail. Stel hen je vraag en ze nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Regio West-Brabant en Zeeland
Edith MacDonald
✉ macdonald@bob-kob.nl

Infra – heel Nederland
Martijn van Holten
✉ vanholten@bob-kob.nl 

Opleidingsplaatsen

Ook kun je met vragen terecht bij de contactpersonen van de diverse opleidingslocaties of neem contact op met Margot Blankenstein: blankenstein@bob-kob.nl of 079-325 24 69

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl