In Harderwijk vond op vrijdagmiddag 6 juli de spectaculaire zomeractiviteit van Young BAM plaats. Op het terrein van SOMA bedrijfsopleiding mochten de jonge BAM-medewerkers oefenen in een van de vele simulatoren en bestuurden ze een hydraulische graafmachine. De activiteiten werden afgesloten met een gezellige BBQ gesponsord door de BOB. “We organiseren per jaar een 20-tal activiteiten die vrijwel altijd een...

De diploma’s zijn uitgereikt voor de opleiding Meewerkend Assistent Uitvoerder B&U in Veldhoven. Alle deelnemers hebben de opleiding succesvol doorlopen. Gefeliciteerd!

Alle deelnemers van de opleiding Meewerkend Assistent Uitvoerder B&U in Bergen op Zoom hebben hun diploma behaald. Gefeliciteerd!

Gediplomeerden van de opleiding Meewerkend Assistent Uitvoerder B&U te Hardinxveld-Giessendam tonen met trots hun diploma. Van harte gefeliciteerd!

Kennisversnellingsdagen Kennis en ervaring delen. Recent hebben wij laten weten dat wij actief gaan samenwerken met de Stroomversnelling. De -voor de leden van de Stroomversnelling- bekende ‘samenwerkdag’ gaan wij samen organiseren: de Kennisversnellingsdagen! Het vaste onderdeel van deze dagen bestaat uit de CrashCourse, een compact maar compleet beeld van bouwen en renoveren met zeer hoge ambities (NOM) en Bewonersparticipatie, een...

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl