Inspireer cursisten met jouw kennis, ervaring en aansprekende praktijkvoorbeelden

Voel je je betrokken bij het ontwikkelen van mensen in de bedrijfstak? Vind je het leuk om jouw ervaring door te geven? Dan kun je een bijdrage leveren aan het professioneel ontwikkelen van mensen.

Een van de pijlers van de succesvolle praktijkgerichte scholing door BOB-KOB wordt gevormd door de inzet van auteurs en docenten/trainers uit de praktijk. Hierdoor wordt ook het leeraanbod voortdurend aangepast aan actuele ontwikkelingen en vernieuwingen in technieken, bouwprocessen en inzichten in de bouwwereld. De opleidingen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van een Opleidings- & Trainingsmanager. Naast onze open opleidingen verzorgen wij ook incompanytrajecten op maat voor bedrijven.

Ondersteuning voor nieuwe docenten

Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt als docent bekijken we graag met jou de mogelijkheden. Uiteraard ondersteunen we onze docenten en trainers met (didactische) trainingen en interessante kennissessies.

Wil jij je kennis, vaardigheden en ervaring delen met onze cursisten? En collega’s in het vakgebied inspireren met voorbeelden uit de praktijk? Dan spreken we je graag!

Docententraining

Trainer Bob Smits en twee docenten vertellen in de video over de docententraining. Wat leren de deelnemers en waarom volgen ze de training? “Een goede docent is nog geen vakman en een goede vakman is nog geen docent”, vertelt Bob Smits. “Daarom is er de docententraining.”

Docenten voor de B&U

Voor onze praktijkgerichte opleidingen in de bouw zijn we o.a. op zoek naar docenten op het gebied van:

  • BIM
  • Projectbeheersing

Neem voor meer informatie contact op met Frank Doelare 06 37 19 72 55 of mail naar doelare@bob-kob.nl.

Docenten voor de Infra Academy

De Infra Academy biedt praktijkgerichte opleidingen aan voor (meewerkend/assistent) uitvoerders, werkvoorbereiders, calculators, projectleiders en bedrijfsleiders. We zoeken docenten voor onze opleidingen op het gebied van:

  • Grond-, weg- en waterbouw
  • Ondergrondse netwerken
  • Warmtenetten

Neem voor meer informatie contact op met Marinus Krijger 06 15 88 47 83 of mail naar infra@bob-kob.nl.

Docenten voor de Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy van BOB-KOB groeit! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste praktijkdocenten en -trainers voor onze opleidingen:

Neem voor meer informatie contact op met Opleidingsmanager Vastgoed Academy André Smits via smits@bob-kob.nl of via 06 431 43 562.

Docenten voor ABW van de OmgevingsAcademy

Wegens toenemende vraag naar onze opleidingen Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht (ABW 1 en ABW 2), zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten. Wij zoeken ervaren praktijkmensen en juristen die kennis hebben van Vergunning, Toezicht en Handhaving en dagelijks werken in het gemeentelijke werkveld.

Vind jij het leuk om je kennis te delen, dan kun je bij ons aan de slag als (deeltijd)docent. Afhankelijk van je ervaring, ga je lesgeven aan deelnemers die starten bij een gemeente of al werkzaam zijn binnen VTH en met deze opleiding hun kennis willen verbreden of verdiepen.

Wij zijn op zoek naar docenten op het gebied van:

  • Wabo, Woningwet, Wro, Awb en de daarop gebaseerde regelgeving en jurisprudentie
  • Bbl
  • de Omgevingswet

Wij ondersteunen je graag bij het verder ontwikkelen van de benodigde kennis van de Omgevingswet en het Bbl. Daarnaast kunnen we je ook trainen en helpen bij de belangrijke didactische vaardigheden die het lesgeven zo leuk maken.

Neem voor meer informatie contact op met Opleidingsmanager Monique Bauman via bauman@bob-kob.nl of bel 06 27 27 26 63.

Docenten voor KOB

Voor de KOB-opleidingen Techniek B&U, Opdrachtverwerving & Calculatie B&U, Werkvoorbereiding & Uitvoering B&U en voor Ondernemen, vakgebied Bedrijfsvoering B&U kunnen we altijd enthousiaste docenten gebruiken.  Het gaat bij alle vakken om één avond in de week. Kijk voor de huidige vacatures bij de vacatures bij de KOB.

Belangstelling?

Wil je docent worden bij de KOB of wil je meer informatie over het docent worden? Neem dan contact op met Jaap Vollebregt, Opleidingsmanager KOB en examens, via 06 19 32 25 85 of via vollebregt@bob-kob.nl.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl