Inspireer cursisten met jouw kennis, ervaring en aansprekende praktijkvoorbeelden

Voel je je betrokken bij het ontwikkelen van mensen in de bedrijfstak? Vind je het leuk om jouw ervaring door te geven? Dan kun je een bijdrage leveren aan het professioneel ontwikkelen van mensen.

Een van de pijlers van de succesvolle praktijkgerichte scholing door BOB-KOB wordt gevormd door de inzet van auteurs en docenten/trainers uit de praktijk. Hierdoor wordt ook het leeraanbod voortdurend aangepast aan actuele ontwikkelingen en vernieuwingen in technieken, bouwprocessen en inzichten in de bouwwereld. De opleidingen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van een Opleidings- & Trainingsmanager. Naast onze open opleidingen verzorgen wij ook incompanytrajecten op maat voor bedrijven.

Ondersteuning voor nieuwe docenten

Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt als docent bekijken we graag met jou de mogelijkheden. Uiteraard ondersteunen we onze docenten en trainers met (didactische) trainingen en interessante kennissessies.

Wil jij je kennis, vaardigheden en ervaring delen met onze cursisten? En collega’s in het vakgebied inspireren met voorbeelden uit de praktijk? Dan spreken we je graag!

Docententraining

Trainer Bob Smits en twee docenten vertellen in de video over de docententraining. Wat leren de deelnemers en waarom volgen ze de training? “Een goede docent is nog geen vakman en een goede vakman is nog geen docent”, vertelt Bob Smits. “Daarom is er de docententraining.”

Docenten voor de Infra Academy

De Infra Academy biedt praktijkgerichte opleidingen aan voor (meewerkend/assistent) uitvoerders, werkvoorbereiders, calculators, projectleiders en bedrijfsleiders. We zoeken docenten voor onze opleidingen op het gebied van:

  • Grond-, weg- en waterbouw
  • Ondergrondse netwerken
  • Warmtenetten

Neem voor meer informatie contact op met opleidingsmanager Nico Willemsen 06 385 13 829 of mail naar infra@bob-kob.nl.

Docenten voor de Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy van BOB-KOB groeit! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste praktijkdocenten en -trainers voor onze opleidingen:

Neem voor meer informatie contact op met Opleidingsmanager Vastgoed Academy André Smits via smits@bob-kob.nl of via 06 431 43 562.

Docenten voor ABW

Als aanbieder van de specialistische opleidingen uit de kwaliteitscriteria zijn wij op zoek naar docenten voor onze opleidingen Ambtenaar Bouw- en woningtoezicht (ABW 1 en ABW 2). De Omgevingswet komt eraan met o.a. het Besluit Bouwwerken Leefomgeving. Wij zoeken enthousiaste ervaren praktijkmensen en juristen die kennis hebben van Vergunning, Toezicht en Handhaving en dagelijks werken in het gemeentelijke werkveld.

Wij zijn op zoek naar docenten op het gebied van:

  • Wabo, Woningwet, Wro, Awb en de daarop gebaseerde regelgeving en jurisprudentie
  • Bbl
  • de Omgevingswet

Neem voor meer informatie contact op met Hubert Dierkx via dierkx@bob-kob.nl of bel 06 25 54 51 97.

Lees de volledige vacaturetekst.

Docenten voor KOB

Voor de KOB-opleidingen Techniek B&U, Opdrachtverwerving & Calculatie B&U, Werkvoorbereiding & Uitvoering B&U en voor Ondernemen, vakgebied Bedrijfsvoering B&U kunnen we altijd enthousiaste docenten gebruiken.  Het gaat bij alle vakken om één avond in de week. Kijk voor de huidige vacatures bij de vacatures bij de KOB.

Belangstelling?

Wil je docent worden bij de KOB of wil je meer informatie over het docent worden? Neem dan contact op met René van den Hoeven, Opleidingsmanager KOB en examens, via 06 – 51543204 of via vandenhoeven@bob-kob.nl

Auteurs en examenontwikkelaars voor De KOB-opleidingen

Wij zoeken auteurs en examenontwikkelaars voor de diverse opleidingen die cases, open opdrachten, meerkeuzevragen en theorie kunnen ontwikkelen. Het gaat om freelance-opdrachten voor
het ontwikkelen van de diverse producten. De uren zijn flexibel in te vullen.

Profiel
Je beschikt over een hbo-opleiding bouwkunde of civiele techniek, ervaring in een bouwbedrijf, ervaring in het onderwijs en met toetsing, kennis van en ervaring met de onderwerpen in de diverse opleidingen. Alleen een onderwijskundige achtergrond is niet voldoende.

Neem voor meer informatie contact op met René van den Hoeven, Opleidingsmanager KOB en examens via vandenhoeven@bob-kob.nl  of bel 06 515 43 204

Lees de volledige vacaturetekst.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl