Wie zijn wij

De stichting BOB-KOB is in 1948 opgericht op advies van de overheid door de werkgeversverenigingen. Het doel was en is het ontwikkelen van medewerkers in de BOUW en INFRA en de daaraan gelieerde bedrijven en organisaties. Het stichtingsbestuur bestaat uit representanten van de verschillende sectoren. Bestuursleden worden benoemd door Bouwend Nederland. BOB Opleiding Training en Advies is naast de KOB een werkmaatschappij die hiervoor zorg draagt.

Dienstverlening

Als partner van onze klanten, gericht op duurzame ontwikkeling, doen wij dit naast deskundig advies middels een ruim aanbod van open functiegerichte beroepsopleidingen korte cursussen, workshops en trainingen. Maar ook bieden wij maatwerkoplossingen in de vorm van bijvoorbeeld advisering, coaching, assessments en maatwerk opleidingen en trainingen.

Kwaliteit

Ons netwerk van deskundigen uit de bouwwereld draagt zorg voor praktijkgerichte kwaliteit met moderne werkvormen. Nu en voor de toekomst. Samen met onze klanten en deskundigen in klankbordgroepen zorgen wij voor actuele aansluiting bij de steeds veranderende wensen en behoeften van onze klanten binnen alle sectoren van de bouwwereld. Examencommissies bewaken de kwaliteit en onafhankelijkheid van de inhoud en organisatie van de examens. Voor Bouw en Woningtoezicht is er daarnaast ook het Curatorium dat de inhoud van de opleidingen stuurt. Naast de kwaliteit van onze opleidingen draagt dit zorg voor erkenning en herkenning in de bouwwereld en blijvende inzetbaarheid van onze (ex)deelnemers.

Partner bij duurzame ontwikkeling

Voor het maken van ontwikkelingsplannen in lijn met bedrijfsbeleid maar ook persoonlijke ontwikkelingsplannen kan je een beroep doen op onze deskundigheid en ervaring. Gezamenlijk stellen wij eerst zorgvuldig de doelen en ontwikkelingsbehoeften vast. Daarna maken wij een concreet plan. Hierbij informeren wij je ook over financiering en subsidiemogelijkheden.  Voor bedrijven en organisaties van klein tot groot. Functionarissen van “laag tot hoog” zoals uitvoerders, ambtenaren bouw en woningtoezicht, opzichters vastgoedbeheer, calculatoren, werkvoorbereiders, projectontwikkelaars, projectleiders in de verschillende sectoren etc. kunnen zich bij ons bekwamen en blijvend ontwikkelen.

 

 

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl