Wist je dat je voor de opleidingen van BOB subsidie kunt aanvragen? Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden, waarmee een deel van de opleiding vergoed wordt. Is je bedrijf gevestigd in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kun je als werkgever en particulier via het SPT-Noord subsidie aanvragen. In de regio Zwolle is er ‘Upgrade jezelf’ voor werkgevers en ZZP’ers.

Subsidie voor scholing in Noord-Nederland

Ben je een werkgever, werknemer of uitzendkracht in de bouw- en infrasector en zit je bedrijf in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kun je gebruikmaken van de subsidieregeling ‘Kansen Verzilveren voor Technisch Vakmanschap’. Met deze regeling kun je via het SPT-Noord €500,- tot €1.000,- ontvangen.
Bekijk de voorwaarden voor deze subsidieregeling.

Upgrade jezelf regio Zwolle

Upgrade jezelf helpt werkgevers te investeren in werknemers en ZZP’ers in zichzelf. Dit fonds is in leven geroepen om een leven lang ontwikkelen te ondersteunen. Voor werkgevers, ZZP’ers én werknemers die gevestigd of werkzaam zijn in de regio Zwolle, voor vakinhoudelijke, functiegerichte of transitieopgaven gerichte, om- her- of bijscholing.
Lees meer over deze subsidieregeling op ‘Upgrade jezelf regio Zwolle’.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl