Met het snel toenemende tekort aan goed opgeleid personeel, is scholing belangrijker dan ooit. Dit geldt zowel voor ondernemers en leidinggevenden als voor medewerkers en scholieren. Zie je door al het aanbod van opleidingen niet meer welke richting JIJ op moet? Laat je dan vrijblijvend persoonlijk informeren en adviseren tijdens een online adviesbijeenkomst bij een opleidingslocatie in jouw regio of plan een persoonlijk adviesgesprek in. Of het nu gaat om persoonlijk ontwikkelingsadvies of organisatieadvies, wij helpen je graag.

Online Adviesbijeenkomsten

Een aantal keer per jaar organiseren we online adviesbijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden. Je ontvangt dan een link waarmee je kunt deelnemen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we over onze opleidingen en kun je vragen stellen. Ook kunnen we je een vrijblijvend studieadvies geven of we plannen een één-op-één-gesprek in.

Persoonlijk adviesgesprek

Je hoeft niet te wachten tot er een online adviesbijeenkomst is om een adviesgesprek in te plannen. Je kunt nu al een persoonlijk adviesgesprek aanvragen, één van onze adviseurs neemt dan contact met je op. Zo’n gesprek kan gaan over ontwikkeladvies voor je organisatie, maar je kunt ook gewoon sparren over jouw persoonlijke ontwikkeling en vragen stellen over de opleidingen.

Opleidingsadvies in de regio

Eén tot twee keer per jaar organiseren wij op een aantal opleidingslocaties adviesbijeenkomsten, het zogenaamde opleidingsadvies in de regio. De inloop van deze bijeenkomst is vrij. We vragen je alleen om je van te voren aan te melden, zodat we weten dat je langskomt.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl