De vastgoedsector staat voor een enorme uitdaging. Zo moet de woningvoorraad worden vergroot en zorg- en maatschappelijk vastgoed getransformeerd. Terwijl de bestaande vastgoedvoorraad moet worden verduurzaamd. Dit alles naast de dagelijkse activiteiten.

Daarvoor zijn bouwlocaties, bouwcapaciteit, financiële middelen, vergunningen en subsidies noodzakelijk. Maar vooral ook actuele kennis bij alle betrokken organisaties en personen is van groot belang. Medewerkers moeten beschikken over de juiste competenties, kennis en mindset om een bijdrage te leveren aan de stapeling van uitdagingen. Zodat zij slimmer en efficiënter kunnen werken.

Vastgoed Academy voor ontwikkeling van professionals

Met de Vastgoed Academy levert BOB-KOB een bijdrage aan de opleiding en ontwikkeling van (aankomende) professionals in de vastgoedsector. We hebben een persoonlijke aanpak en een gespecialiseerd aanbod van kennis over toonaangevende onderwerpen.

Doe inhoudelijke specialistische kennis op met een van de opleidingen, verdiep je in een actueel onderwerp tijdens een korte cursus of werk aan je persoonlijke ontwikkeling met onze trainingen. Alle opleidingen en trainingen van de Vastgoed Academy kunnen ook op maat ontwikkeld worden als incompanytraject. Zo zitten alle medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau.

Aansluiting met de praktijk

De opleidingen van de Vastgoed Academy worden op basis van trends en marktontwikkelingen ontwikkeld en voortdurend tegen het licht gehouden, om de aansluiting met de praktijk te waarborgen. Toonaangevende docenten, die werkzaam zijn in de praktijk en hun sporen in hun vakgebied hebben verdiend, verzorgen de opleidingen.

Kies je opleiding

Kijk snel in het aanbod van de Vastgoed Academy met welke opleiding of training je jouw kennis up-to-date wilt brengen. Weet je niet welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact met ons op via 088 425 63 00 of via info@bob-kob.nl.

 

“De opleiding Technisch Beheerder Onderhoud helpt mij in de rol van deskundig adviseur”
Eerst koos Wesley de Ruiter het pad van de elektrotechniek. Gaandeweg bleek hij zich echter meer thuis te voelen in het vastgoed. Altijd open voor uitdagingen, volgde hij de leerlijn Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud bij BOB-KOB naast zijn baan als manager vastgoed. … lees hier het hele interview

 

“Een brug slaan tussen young professionals en de woningcorporaties”
Woningcorporaties staan voor een enorme uitdaging. Er is een groot tekort aan betaalbare huurwoningen en de bestaande voorraad moet worden verduurzaamd. Tegelijkertijd vergrijst het personeelsbestand en is de aanwas van jonge medewerkers zorgwekkend laag. YER heeft daarom met BOB-KOB een uniek ontwikkeltraject ontwikkeld voor young professionals. … lees hier het hele interview

 

 

“Mensen en hun gedrag zijn de derde succesfactor bij verduurzamen”
Hoogleraar Duurzaam Bouwen Anke van Hal onderzocht hoe het draagvlak voor de verduurzamingsopgaaf vergroot kan worden. Essentieel in het slagen is in haar optiek dat we streven naar een fusie van belangen. Want door koppelingen te maken met andere behoeften neemt het draagvlak voor duurzaamheidsmaatregelen fors toe. … lees hier het hele interview

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl