ABW 1

Goede kennis van Bouwtechnische en Juridische aspecten is voor het functioneren als Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht een must. Tevens zijn goede communicatieve vaardigheden onontbeerlijk in de contacten met burgers en bedrijven. De opleiding ABW 1 biedt dit inzicht. Met de invoering van de Wabo zijn alle modulen ingericht om de deelnemer hier optimaal mee te laten werken. Vergunningverlening en handhaving/toezicht komen hierbij ruim aan bod. De deelnemer is dan dus goed voorbereid op de werkzaamheden in het kader van de Wet VTH.

ABW 1 is een modulaire opleiding en de modules kunnen in willekeurige volgorde gevolgd worden. Indien er vragen zijn, kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Inhoud


De opleiding bestaat uit de volgende modulen (klik voor meer informatie per module):

Heb jij de start van de opleiding ABW (Ambtenaar bouw- en woningtoezicht) gemist? Dat is geen probleem, want je kan bij elke module instromen. Je mag de modulen in willekeurige volgorde volgen, dus je kan ook starten in de eerstvolgende module. Kijk via “inschrijven en rooster(s)” welke mogelijkheden er zijn om je toch nog aan te melden voor de eerstvolgende mogelijkheid.  Sommige groepen stromen nu al vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gerda Blaauw

079-325 24 62

blaauw@bob-kob.nl