“Je leert de fijne kneepjes van het salarisadministratievak”

Ben je (aankomend) medewerker loon- en salarisadministratie in het uitvoerende bouw-/infrabedrijf of heb je in je werk te maken met loon- en salarisadministratie? Onze opleiding, cursus en workshop loon- en salarisadministratie, zijn specifiek gericht op de bouw- en infrasector. We werken met praktijkvoorbeelden van een salarisadministrateur in de bouw-/infrabranche en jouw eigen ervaringen uit de praktijk.

Opleiding Loon- en Salarisadministratie in de Bouw

Onze uitgebreide opleiding Loon- en Salarisadministratie in de Bouw leidt je op tot een vakspecialist in loon- en salarisadministratie specifiek gericht op de bouwsector. Na afronding van deze opleiding ontvang je het diploma, waarmee je aantoont dat je alle benodigde kennis en vaardigheden beheerst om loonadministratie binnen de bouw en infra nauwkeurig uit te voeren.

Cursus Basiskennis Loon- en Salarisadministratie in de Bouw

Heb je behoefte aan een snelle en efficiënte introductie? Dan is onze eendaagse cursus Basiskennis Loon- en Salarisadministratie in de Bouw (en Infra) perfect voor jou. In één dag tijd leer je de basisprincipes en krijg je praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt.

Workshop Loon- en Salarisadministratie in de Bouw

Voor wie al enige basiskennis heeft, bieden wij een praktische workshop van één dag. Tijdens de workshop Loon- en Salarisadministratie in de Bouw frissen we je kennis op en zorgen we ervoor dat je volledig up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de loonadministratie van de bouw.

Je kunt voor bovenstaand aanbod PE-punten laten registreren bij NIRPA. Kies voor de opleiding, cursus of workshop en zorg ervoor dat jouw loon- en salarisadministratie altijd op rolletjes loopt.

Ervaringen van klanten en de docent vertelt

Workshop is jaarlijkse update van de nieuwe ontwikkelingen
De Workshop Loon- en Salarisadministratie is al jaren hét moment om bijgepraat te worden over de veranderingen die ons in het nieuwe jaar te wachten staan in het vakgebied. Voor veel deelnemers is het vaste prik, zo ook voor Hans Hoetink die zich alweer ingeschreven heeft voor het najaar. … lees hier het hele interview

 

“Je leert de fijne kneepjes van het salarisadministratievak”
Geen cao is zo uniek – én complex – als de cao voor de Bouw & Infra. Het vertalen van cao-afspraken over loon, toeslagen, werktijden enz. naar de praktijk vereist dus specialistische kennis. De opleiding Loon- en Salarisadministratie in de Bouw voorziet daarin. “Je leert de fijne kneepjes van het loonadministrateursvak”, vertelt BOB-docent Paul Soethout. “Van A tot Z, óf in de vorm van maatwerk.” … lees hier het hele interview

 

In een dag up-to-date met de workshop Loon- en salarisadministratie
De jaarlijkse workshop Loon- en salarisadministratie is voor veel bouwbedrijven hèt moment om bijgepraat te worden over de veranderingen op het gebied van sociale verzekeringen, fiscale maatregelen, arbeidsrecht of de WW. Wij spraken met Rob de Witte, die de workshop al bijna twee decennia coördineert voor bouwconcern Dura Vermeer. … lees hier het hele interview

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl