Sinds jaar en dag verzorgen we als BOB de landelijk erkende opleidingen ABW 1 en ABW 2. Onze klanten, de gemeentes, omgevingsdiensten en andere partijen betrokken bij de aanvraag, vergunningverlening en realisatie van bouwprojecten stellen steeds vaker opleidingsvragen op gebied van Bouwbesluit (Bbl), duurzaamheid, private kwaliteitsborging, energietransitie, enz. Om alle opleidingsvragen goed te beantwoorden hebben we ons aanbod gebundeld in de OmgevingsAcademy.

Naast de opleidingen Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht (ABW) en Elementaire Bouwkunde, hebben we ook kortere cursussen o.a. op het gebied van duurzaamheid, de Omgevingswet en Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl). Je kunt je aanmelden voor de open opleiding, maar we verzorgen ook maatwerktrajecten voor teams.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onze opleidingen en Permanente Educatie voor de Overheid? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Wij versturen deze digitale nieuwsbrief circa vier keer per jaar.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

abwopleiding@bob-kob.nl