Duurzaamheid

Ga je aan de slag met duurzaamheid? Wij ook! Duurzaam bouwen zowel in B&U als Infra is tegenwoordig geen keuze meer maar absolute noodzaak. Met deze Specials for Professionals zet je stappen in de wereld van de energietransitie.

Wij werken samen met partners zoals de Stroomversnelling, ISSO & OTIB, DWA, TU Delft, Nyenrode Business Universiteit, EnergyGO, SlimRenoveren, Arcadis en Plusport.

We hebben diverse trainingen op het gebied van verduurzamen van de bestaande woningvoorraad.

Natuurlijk kunnen we je bij het thema duurzaamheid, maar ook bij andere thema’s, ondersteunen met maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 079-325 24 50 en we geven je graag aanvullende informatie.

Introductie Verduurzaming Bestaande Woningbouwid: 2262
Verduurzaming bestaande woningbouwid: 10994
Introductie Verduurzaming Bestaande Woningbouwid: 2262
Verduurzaming bestaande woningbouwid: 10994

We zitten midden in de energietransitie. Woningen moeten circulair gebouwd worden, aardgasvrij zijn en energieneutraal gemaakt worden. Termen als BENG, CO2-neutraal, Nul op de meter, gasloos, biobased, EPV, MPG en klimaatneutraal vliegen je om de oren. Maar wat betekent het...

We zitten middenin de energietransitie en nog niet alles is uitontwikkeld. Dat levert een hoop vragen op. Daarentegen is er ook al veel geprobeerd, geëxperimenteerd en bereikt door koplopers, bouw- en installatiebedrijven, corporaties en gemeenten. Met deze training maken we...

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl