Een boost voor je loopbaan

Specials for Professionals zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die geen tijd hebben voor een langlopende opleiding, maar die wel hun kennis willen blijven verdiepen. De ‘specials’ zijn korte cursussen en trainingen van maximaal 4 dagen. Deze hebben als doel om professionals met meerdere jaren werkervaring verder te ontwikkelen binnen hun functie. Kennis en competenties krijgen in korte tijd een boost!

De onderwerpen zijn onderverdeeld in vier hoofdthema’s: projectbeheersing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, techniek en duurzaamheid.

Bekijk het overzicht van onze specials

Weinig tijd maar toch ontwikkelen?

Soms heb je aan een paar dagen genoeg om meer te weten te komen over een onderwerp. Duik bijvoorbeeld in de wereld van de contracten of kom meer te weten over het onderhoud van installaties of daken. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en leer anders te luisteren naar je collega’s.

 

“Ik ben me bewuster geworden van mijn gedrag en dat van anderen”
Projectleider Raymond Kok deed de training Projectleider als professional/Persoonlijke effectiviteit voor de leidinggevende: “Ik wilde beter sturing leren geven op de emotie van de mens en de verschillende soorten mensen die er zijn. Die handvatten heb ik gekregen, en ik heb mezelf ook op andere vlakken beter leren kennen. … lees hier het hele interview

 

 

“Kunnen beoordelen en weten wanneer je moet ingrijpen”
De kennis die je opdoet tijdens Dak en onderhoud helpt je om onderhoud te plannen en de juiste beslissing voor onderhoud te nemen. Je kunt offertes van dakbedekkingsbedrijven beoordelen en opdrachten uitzetten en begeleiden. De docenten van Dak en onderhoud André van den Engel en Eric Pelsers van VEBIDAK vertellen wat je leert tijdens de cursus. … lees hier het hele interview

 

Wegwijs worden in het Besluit bouwwerken leefomgeving
Bij alles wat gebouwd wordt moet je je houden aan de bouwtechnische voorschriften uit het Bbl. Aspecten als technische eisen, veiligheidseisen, brandveiligheid en constructieve veiligheid, maar ook alles rondom energie en duurzaamheid komt voor in het Bouwbesluit. Hoe word je daar nou wegwijs in? Bekijk alle workshops op het gebied van het Besluit bouwwerken leefomgeving.
 

“Ik kan nu vlotter communiceren”
Met de inhoudelijke kennis van Christian Kattevilder zat het al helemaal goed. Alleen de ‘menskwaliteiten’ in de dagelijkse praktijk en in de omgang met anderen wilde de uitvoerder graag verder verbeteren. “Door de BOB-training Uitvoerder als Professional communiceer ik vlotter. Ook kan ik mensen nu beter ‘lezen’.” … lees hier het hele interview;

 

De BOB-KOBcast, podcast voor de ambitieuze bouwprofessional

BOB-KOB is in 2020 gestart met een podcast, de BOB-KOBcast, onder leiding van onze adviseur Patrick van Leeuwen. Het is dé podcast voor ambitieuze bouwprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen óf betrokken zijn bij opleiding en ontwikkeling van collega’s. Beluister hieronder de aflevering, Een leven lang leren met ‘Specials for Professionals’.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl