Video en podcast

Bij BOB in beeld en geluid vertellen deelnemers, docenten, medewerkers van BOB-KOB en bedrijven hun verhaal in een video of podcast. Verhalen over persoonlijke ontwikkeling, over ervaringen met de opleidingen van BOB-KOB, over wat je kunt verwachten tijdens de opleidingen en over opleiden en ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Video’s

Op de youtube-kanalen van BOB en van KOB vind je diverse korte video’s over onze opleidingen en over de sector. Daarin laten we o.a. deelnemers aan het woord die vertellen wat ze aan de opleiding hebben gehad en docenten leggen uit wat je te wachten staat in een bepaalde opleiding. Deze video’s zijn ook terug te vinden bij de betreffende opleiding op de website.

Bijblijven in je vak, maar geen zin in een langlopende opleiding? Dan zijn de Specials for Professionals echt iets voor jou! Collega’s Edwin van der Weijden en Arend Katan leggen uit wat de Specials for Professionals zijn.

Moeilijke situaties vragen om creatieve oplossingen. Waar haal je nieuwe medewerkers vandaan als deze binnen de branche bijna niet te vinden zijn? Juist, uit andere branches. Dat is exact wat Gertjan Veldkamp, Directeur Verwerving Oost bij BAM Infra, dacht toen bleek dat het aantrekken van calculatoren een probleem werd. Infrabedrijven NTP en Van Gelder zagen hetzelfde probleem. Samen sloegen zij de handen ineen. Vijf zij-instromers zijn bij deze infrabedrijven aan een opleidingstraject begonnen, dat in samenwerking met de bedrijven is opgezet door BOB-KOB. Aan het woord Gertjan Veldkamp en zij-instromer Sebastiaan Schuchard.

Podcast

Naast de video’s zijn we ook gestart met een podcast-serie de BOB-KOBcast met host Patrick van Leeuwen. Dé podcast voor ambitieuze bouwprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen óf betrokken zijn bij opleiding en ontwikkeling van collega’s! De BOB-KOBcast is te vinden op alle bekende streaming platforms zoals Apple podcasts en Spotify.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl