VisueelTeamwork

Projectdoelen en teamambities zijn het bestaansrecht van elk team. Het verbindt de teamleden met elkaar en zorgt voor focus. Of deze doelen en ambities werkelijkheid worden is het gevolg van de wijze waarop het team samen het proces organiseert, bewaakt en stuurt. Hoe zorg je er als projectleider voor dat jouw team dit in de praktijk brengt, succesvol is en blijft leren en ontwikkelen?

VisueelTeamwork is de visie en praktische methode om doelen, proces, organisatie en resultaten zichtbaar én bespreekbaar te maken. Dit vraagt om een team waar mensen zich veilig voelen om zich uit te spreken. VisueelTeamwork verbindt doelgericht de ‘harde’ en ‘zachte’ kant van samenwerken. Deze komen samen in de communicatie en in het teamoverleg.

Je team gebruikt bewust de verschillen in kennis, competenties en talenten. De visualisaties van de prestaties en afspraken zorgen voor effectief en efficiënt overleg, waarbij de teamleden samen de beste aanpak bepalen. Managementrapportages worden een praktisch en levend sturingsmiddel voor je team. In de dagelijkse praktijk ontstaat bewustwording over het anders omgaan met projectuitdagingen, voortgangsbewaking, risico’s en kansen én met elkaar.

Bij ons leer je in de korte en intensieve cursus wat VisueelTeamwork is en hoe jij dit in de praktijk brengt. Je krijgt zicht op hoe je de ‘harde’ en ‘zachte’ kant van samenwerken binnen jouw team en met je opdrachtgever ontwikkelt en samenbrengt. Hierdoor wordt projectmanagement in alle geledingen onderdeel van de dagelijkse praktijk, doelgericht, leuk en succesvol.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Opleidingsduur

  • De e-learning module;
  • 3 bijeenkomsten van een middag-avond;
  • Een terugkombijeenkomst.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Joyce Noordman

088 425 63 00

noordman@bob-kob.nl