Omgevingsmanagement

Bouwprojecten vinden plaats in een complexe en steeds wisselende omgeving met diverse belanghebbenden. Een juiste invulling van de technische vraag is dan niet voldoende. Alleen met goed omgevingsmanagement bereiken we een optimaal projectresultaat.

In deze cursus leer je een omgeving creƫren, waarin draagvlak gevonden wordt voor oplossingen die niet mogelijk leken. Door goed omgevingsmanagement, zorgvuldige communicatie en het actief betrekken van belanghebbenden bij projecten realiseer je optimale projectcondities. Zo zorg je ervoor dat het project soepel verloopt, met een gezond projectrendement en tevreden stakeholders.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Voor wie?

Deze verdiepingsmodule is geschikt voor de bouwprofessional met minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring, die een opleiding op allround niveau bij BOB-KOB heeft gevolgd of een andere verdiepingsopleiding op hetzelfde niveau.

Je hebt voldoende kennis en kunde om je huidige functie naar behoren uit te voeren en hebt de ambitie om je binnen je functie verder te professionaliseren en verder te ontwikkelen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Joyce Noordman

088 425 63 00

noordman@bob-kob.nl