Omgaan met Disfunctionele Patronen

Bij veel bouw- en infraprojecten komt een moment waarop, ondanks alle goede intenties vooraf, de samenwerking gaat schuren. Vaak als gevolg van fricties door schijnbare tegenstellingen of belangen. Niet zelden met als gevolg vechtgedrag, afnemend vertrouwen en verstoorde relaties en negatieve gevolgen voor het project.

Maar samenwerken kan beter, makkelijker en leuker!

Door namelijk op een andere manier met elkaar te werken, anders te kijken naar het systeem of een ander ‘speelveld’ te scheppen, kun je zaken en achtergronden helder kunt krijgen, voorwaarden creëren die de gezamenlijke projectprestaties en de samenwerking duurzaam verbeteren. Hoe je dit doet, leer je in deze workshop.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Voor wie?

Deze verdiepingsmodule is geschikt voor de bouwprofessional met minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring, die een opleiding op allround niveau bij BOB-KOB heeft gevolgd of een andere verdiepingsopleiding op hetzelfde niveau.

Je hebt voldoende kennis en kunde om je huidige functie naar behoren uit te voeren en hebt de ambitie om je binnen je functie verder te professionaliseren en verder te ontwikkelen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

088 425 63 00

roos@bob-kob.nl