“Ik ben me bewuster geworden van mijn gedrag en dat van anderen”

Managers, bedrijfs- en projectleiders kunnen niet alleen functioneren op basis van hun (bouw-)technische kennis. Ook inzicht in gedrag en sociale vaardigheden zijn van groot belang. Wat is de effectiviteit van ons gedrag en wat zijn de effecten op anderen. Wanneer treed je nu effectief op als leidinggevende? Hoe ga je zelf om met de werkdruk van alle dag? Deze training helpt je antwoord te vinden op deze vragen en geeft inzicht in het eigen functioneren als leidinggevende.

Tijdens de vierdaagse training krijg je zicht op hoe je reageert op anderen. Zo leer je persoonlijk functioneren in interactie met anderen waarneembaar verbeteren. Hierdoor zal je persoonlijke functioneren toenemen, verbetert het samenwerken zowel intern als extern en bereik je meer met minder weerstand en conflicten. Na deze training ben je in staat om:

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou als je leidinggevende ervaring hebt. Je bent bijvoorbeeld een hoger kaderfunctionaris, projectleider, hoofd bedrijfsbureau, inkoop enz. en werkzaam bij:

Vul, na je inschrijving, het digitale intakeformulier in dat je per e-mail ontvangt. We kunnen dan samen kijken of deze opleiding goed bij jou past.

Inhoud

Werkwijze

De training start met een schriftelijke intake. Daarna volgen de gezamenlijke trainingsdagen met tussendoor individuele coachingsgesprekken. De vaardigheden en technieken leer je aan de hand van praktijkgerichte rollenspelen, discussies en cases onder leiding van een ervaren trainer in de bouw. Rollenspelen worden geanalyseerd met behulp van video-opnamen. Je kunt praktijkvoorbeelden en/of vragen aandragen, die tijdens de bijeenkomsten worden behandeld.

Afronding

Na het volgen van de training ontvang je een verklaring van deelname.

Vervolgopleiding

Graag staan wij je te woord voor een persoonlijk advies.