Als projectvoorbereider leg jij de stevige basis voor het slagen van projecten. Leer gestructureerd en effectief projecten van Schetsontwerp naar Vergunningsgereed te brengen, terwijl je strategisch omgaat met kansen, risico’s en kosten. Hoor van succesvolle alumni Ivo en Kees hoe de opleiding Projectvoorbereider hun professionele carrière heeft verrijkt. Ontdek hoe jij het verschil kunt maken aan de voorkant van projecten. Bouw aan succes vanaf de basis!

Verdiepingsopleiding Projectvoorbereider

We werken tijdens de opleiding Projectvoorbereider met een voorbeeldproject. Je ontwikkelt het project in projectgroepen van SO naar DO en eindigt met een presentatie aan ‘de directie’. Je ontvangt steeds deelopdrachten die je met jouw team uitwerkt.

Deze verdiepingsopleiding is perfect voor jou als bouwprofessional met vier tot zes jaar werkervaring in werk- of planvoorbereiding. Je hebt voldoende kennis en kunde om je huidige functie naar behoren uit te voeren én je hebt de ambitie om je verder te professionaliseren door specifieke onderdelen verder te ontwikkelen.

Het succes van bouwprojecten wordt voor een belangrijk deel aan de voorkant bepaald en daar leer jij de basis voor te leggen.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl