Tijdens de opleiding Uitvoerder grote bouw werk je aan vakinhoudelijke kennis, maar ook aan je persoonlijke effectiviteit. Docent Marcel Dullaart vertelt wat het onderdeel communicatieve vaardigheden voor jou kan betekenen.

Opleiding Uitvoerder B&U Groot

Met de opleiding uitvoering B&U ontwikkel je verschillende skills om een uitstekende uitvoerder te worden. In de opleiding leer je de uitvoering van bouwwerken in de B&U voor te bereiden en te beheersen. Vakinhoudelijk ben je na het afronden van de opleiding in staat de werkbegroting te vertalen naar een overall uitvoeringsplanning of een aangeleverde overall planning te controleren
De moderne uitvoerder heeft naast bouwtechnische kennis de vaardigheid het uitvoeringsproces van het te realiseren bouwwerk te kunnen ontwerpen en beheersen. Daarvoor is het nodig dat je kunt doorzien hoe het project in elkaar zit. Op basis van eigen projecten ontwikkel je je professionaliteit als uitvoerder om het bouwproces in goede banen te leiden inclusief de informatiestromen. Ook wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van je leidinggevende en aansturende persoonlijke vaardigheden.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl