Energieprestatie adviseur Utiliteit Basis (EP-U/B)

Aan het werk als energieprestatie-adviseur Utiliteit (EP-U, voorheen EPA-U BRL 9500-03)? Slim, want als adviseur duurzaamheid biedt de toekomst jou mooie kansen!

In deze opleiding word je helemaal klaargestoomd volgens de nieuwe energieopname methodiek BRL 9500-U. De NTA 8800 vervangt onder andere de NEN 7120, NEN 8088, NEN 1068 en de ISSO 75.3.

Tijdens deze ep-u basis cursus gaat aan de slag met het berekenen en adviseren op het gebied van energieverbruik, isolatiewaarden, klimaatbeheer, energie opwek, gebouwbeheersystemen (GBS), gebouwautomatisering en andere installatietechniek.

Deze cursus bereid je goed voor op het officiële landelijke examen, door je de basisopname-methodiek ‘ISSO 75.1 – Methode 2020’ eigen te maken.

In 2023 moeten alle kantoor- en bedrijfsgebouwen groter dan 100 m2 minimaal een label C hebben, kijk maar eens hier. Een hele opgaaf. Na deze cursus kan jij daar aan meewerken!

* tweedaagse meet up dagen zijn ook online bij te wonen. 10 minuten voor aanvang van de cursus ontvang je een link van de docent.

Nu je beschikt over alle kennis, om Utiliteitsgebouwen op te nemen en af te melden volgens de Basisopnamemethodiek: de ISSO 75.1 2020 en Energieopname methodiek BRL 9500-U, ben je goed voorbereid op het landelijk examen voor EP- U/B. Na het behalen van het examen ben je een vakbekwaam Energieprestatie Adviseur Utiliteit.

Het examen wordt afgenomen door een extern exameninstituut. Je kunt jezelf aanmelden bij ’T Examenpark of CITO. De examenkosten zitten niet bij deze training in begrepen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Mabelie Russcher

088 425 63 00

russcher@bob-kob.nl