Vastgoed Academy voor ontwikkeling van professionals

Met de Vastgoed Academy levert BOB-KOB een bijdrage aan de opleiding en ontwikkeling van (aankomende) professionals in de vastgoedsector. De sector staat voor een enorme uitdaging de komende periode. De opleidingen zijn daarom afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de sector en geven je de benodigde specialistische en actuele kennis. We hebben een persoonlijke aanpak en een gespecialiseerd aanbod van kennis over toonaangevende onderwerpen.

De opleidingen

Tijdens de opleidingen over vastgoedbeheer en assetmanagement krijg je inzicht in vastgoedstrategie, onderhoudsbeleid en het totale beheer- en het onderhoudsproces. Met onze opleiding technisch beheerder/opzichter onderhoud leer je alle aspecten rondom beheer en onderhoud op jouw niveau. De opleiding is een combinatie van techniek en werken aan je persoonlijke vaardigheden, verdeeld over verschillende modules.

Heb je nog geen bouwkundige kennis? Geen probleem, in onze opleidingen elementaire bouwkunde A en B leer je hoe een huis van A tot Z in elkaar zit. Ook voor opleidingen of korte cursussen over duurzaamheid kun je bij ons terecht! Staat jouw gewenste opleiding er niet tussen? Geen nood, wij zijn het opleidingspakket met een sneltreinvaart aan het uitbreiden en vernieuwen, dus neem gerust contact met ons op.

Weet je niet welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact met ons op via 088 425 63 00 of bekijk het opleidingsschema Vastgoedbeheer en ontwikkeling en de planning.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl