Tijdens de opleidingen over vastgoedbeheer en assetmanagement krijg je inzicht in vastgoedstrategie, onderhoudsbeleid en het totale beheer- en het onderhoudsproces. Met onze opleiding technisch beheerder/opzichter of vastgoedbeheer leer je alle aspecten rondom beheer en onderhoud op jouw niveau. De opleiding is een combinatie van techniek en werken aan je persoonlijke vaardigheden, verdeeld over verschillende modules.

Heb je nog geen bouwkundige kennis? Geen probleem, in onze opleidingen elementaire bouwkunde A en B leer je hoe een huis van A tot Z in elkaar zit. Ook voor opleidingen of korte cursussen over duurzaamheid kun je bij ons terecht! Staat jouw gewenste opleiding er niet tussen? Geen nood, wij zijn het opleidingspakket met een sneltreinvaart aan het uitbreiden en vernieuwen, dus neem gerust contact met ons op.

Weet je niet welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact met ons op via 079- 325 2450 of bekijk het opleidingsschema Vastgoedbeheer en ontwikkeling en de planning.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl