“Een topopleiding! Prima te volgen, en superhandig die extra kennis over UAV-RAW-systematiek.”

Wil jij je (verder) ontwikkelen als uitvoerder in de infrasector? Dan is Uitvoerder Infra 1 dé opleiding voor jou. Deze praktijkgerichte opleiding geeft jou precies de juiste handvatten! Je leert een Plan van Aanpak op te stellen en zo projecten en processen in de infrasector te beheersen en analyseren. Ook leer je een planning te maken en krijg je inzicht in contracten en de relaties daartussen en in het inkoopproces en de bijbehorende kosten. De opleiding bestaat uit een combinatie van vakkennis, vakvaardigheden en persoonlijke vaardigheden die je als uitvoerder nodig hebt. Doordat je ook beter leert communiceren, kom je stevig in je schoenen te staan.

Voor wie?

Deze opleiding is perfect voor jou als je een (beginnende) uitvoerder bent of als schoolverlater met minimaal mbo-4-niveau al in deze functie werkt.

Ben je een ervaren uitvoerder en wil je in controle komen op jouw projecten en een erkend CKB-diploma behalen? Met mbo werk- en denkniveau en al minimaal 10 jaar in de functie van Uitvoerder kabels en Leidingen kun je dan de opleiding Uitvoerder Kabels en Leidingen Infra 1 volgen.

Ben je uitvoerder in een andere branche en wil je instromen in de infra, dan heb je een technisch mbo-4-diploma nodig. Zij-instromers zonder infradiploma’s hebben wél het diploma Techniek (KOB) of Elementaire Infratechniek (BOB) op zak.

Echt iets voor jou? Schrijf je dan in en vul de digitale vragenlijst in die je krijgt toegestuurd. Twijfel je? Neem contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of deze opleiding goed bij jou past.

Inhoud

Vakinhoudelijk
• projectanalyse
• projectbeheersing
• plannen
• UAV/RAW

Sociale vaardigheden
• communicatieve vaardigheden, timemanagement en vergaderen

Werkwijze

We werken met voorbeeldprojecten en jouw eigen ervaringen uit de praktijk. De oefeningen en cases zijn hierop afgestemd en aan de hand van een rodedraadproject bereik je je leerdoelen. Na iedere bijeenkomst ga je de opgedane kennis en ervaringen toepassen in je eigen werk. Bij de volgende bijeenkomst bespreek je met je medecursisten hoe dit ging en werk je verder richting jouw examenopdracht.

Alle docenten komen uit de praktijk, en dat merk je aan de vele herkenbare praktijkvoorbeelden! Nog een voordeel: bij sommige lessen zit je met calculatoren, uitvoerders en werkorganisatoren in dezelfde groep. Je zit dus met branche- en vakgenoten bij elkaar, zodat je veel van elkaar kunt leren.

Afronding

Je sluit deze opleiding af met het maken van een eindwerkstuk. Bij een positieve beoordeling ga je dit werkstuk tijdens een presentatie verdedigen. Als je slaagt, ontvang je het CKB-erkende diploma Uitvoerder Infra 1.

Vervolgopleiding

Uitvoerder Infra 2