“Door de lessen sociale vaardigheden ben ik zelfverzekerder geworden in de communicatie en het voeren van lastige gesprekken.”

Wil jij je nog verder ontwikkelen als uitvoerder en een goede gesprekspartner zijn voor de opdrachtgever? Dan is Uitvoerder Infra 2 dé opleiding voor jou. Je leert projecten op een andere manier benaderen omdat je als allround uitvoerder meer verantwoordelijkheden krijgt. Je leert de uitvoering te beheersen en kunt de bijzondere contractvormen weergeven. De beheersaspecten Geld, Organisatie, Tijd, Informatie, Kwaliteit (en Risico) brengen je vakbekwaamheid op een senior niveau. Door de lessen in communicatietechnieken en leiderschapsstijlen leer je effectief in projectteams te werken en doelgericht plezierige gesprekken te voeren, zodat je zelfverzekerd je functie kunt uitoefenen.

Na deze opleiding kun jij een volgende stap maken binnen je functie of bedrijf. Je kunt verantwoordelijkheden naar je toetrekken en bent een goede gesprekspartner binnen je team en naar je opdrachtgever toe.

Voor wie?

Uitvoerder Infra 2 is een vervolg op Infra 1 en daarmee ideaal als jij als ervaren uitvoerder in de GWW/infra meer verdieping zoekt in je vakgebied en dit naar een hoger niveau wilt tillen. Je hebt bij voorkeur minimaal twee jaar relevante werkervaring, afhankelijk van je werk- en denkniveau en/of diploma’s. Echt iets voor jou? Schrijf je dan in en vul de digitale vragenlijst in die je krijgt toegestuurd. Twijfel je? Neem contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of deze opleiding goed bij jou past.

Inhoud

Vakinhoudelijk
• Last Planner
• UAV/GC
• Systeemgerichte Contractbeheersing
• projectbeheersing, bouwtijdbeïnvloeding en financiën

Sociale vaardigheden
• communicatie en leiderschap

Werkwijze

We werken met voorbeeldprojecten en jouw eigen ervaringen uit de praktijk. De oefeningen en cases zijn hierop afgestemd en aan de hand van een rodedraadproject bereik je je leerdoelen. Na iedere bijeenkomst ga je de opgedane kennis en ervaringen toepassen in je eigen werk. Bij de volgende bijeenkomst bespreek je met je medecursisten hoe dit ging en werk je verder richting jouw examenopdracht.

Alle docenten komen uit de praktijk, en dat merk je aan de vele herkenbare praktijkvoorbeelden! Nog een voordeel: bij sommige lessen zit je met calculatoren, uitvoerders en werkorganisatoren in dezelfde groep. Je zit dus met branche- en vakgenoten bij elkaar, zodat je veel van elkaar kunt leren.

Afronding

Je sluit deze opleiding af met het maken van een eindwerkstuk. Bij een positieve beoordeling ga je dit werkstuk tijdens een presentatie verdedigen. Als je slaagt, ontvang je het diploma Uitvoerder Infra 2.

Vervolgopleidingen

Projectleider B&U & Infra
Projectmanagement