Na afloop van de cursus kun je de meest voorkomende vragen in de dagelijkse bouwpraktijk aan de hand van de UAV-GC, tijdig herkennen en beantwoorden. Je kent de verschillen met de UAV en weet wat er  van de partners in het project verwacht wordt en waar je op moet letten in de verschillende fasen.

Steeds vaker besluiten opdrachtgevers om projecten (zowel in de Infra als in de B&U) op basis van UAV-GC in de markt te zetten.  De fasen Design, Engineering, Construct tot en met Maintain en Operate kunnen daarin opgenomen worden. Dit vereist een andere manier van benaderen en organiseren. Anders omgaan met de risico’s en anders omgaan met partners. Als toepasselijke algemene voorwaarden bij geïntegreerde contracten is de UAV-GC ontwikkeld.

Inhoud

Voor wie?

De workshop is zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers geschikt.
Projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders managers, bedrijfsleiders en directie die werkzaam zijn in de B&U, GWW/Infra of Ontwerp en Advies / ingenieursbureaus.
Projectleiders, toezichthouders, inkopers, werkvoorbereiders  bij aanbestedende diensten zoals gemeenten, provincies, rijkswaterstaat, waterschappen, rijksvastgoedbedrijf, woningbouwcorporaties etc.

Werkwijze

Het studiemateriaal wordt besproken en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Afronding

Na afloop ontvang je een verklaring van deelname.

Vervolgcursussen

Systems engineering
Systeemgerichte contractbeheersing
Professioneel inkoper in de Bouw en Infra