Risicomanagement

Projecten worden steeds complexer. Zo heeft de omgeving steeds meer invloed, wet- en regelgeving is strikter en stakeholders worden steeds belangrijker. Hoe je omgaat met de risico’s en kansen die daaruit voortkomen heeft dan ook grote invloed op het projectresultaat.

Het goed omgaan met de risico’s en kansen voorkomt veel ellende of bleeders. Tijdens deze korte cursus leer je dat risicomanagement al aanwezig is en hoe dit met slimme toepassingen in de praktijk snel effectiever wordt. Niet als een papieren tijger, maar als sturingsinstrument, waarbij je met je partners een risico-/kansenveld uitwerkt. Zodat je in samenwerking zorgt dat het pallet aan risico’s minimaal effect heeft op het project, terwijl je de kansen wel kunt realiseren.

Je krijgt inzicht in verschillende structuren om risicomanagement in de praktijk neer te zetten. En er is veel uitwisseling over risico’s en beheersmaatregelen met andere professionals in het vak. Hiermee waarborg je het projectrendement.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Voor wie?

Deze verdiepingsmodule is geschikt voor de bouwprofessional met minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring, die een opleiding op allround niveau bij BOB-KOB heeft gevolgd of een andere verdiepingsopleiding op hetzelfde niveau.

Je hebt voldoende kennis en kunde om je huidige functie naar behoren uit te voeren en hebt de ambitie om je binnen je functie verder te professionaliseren en verder te ontwikkelen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Shirley Hermelijn

088 425 63 00

hermelijn@bob-kob.nl