“Ik kan nu vlotter communiceren”

Wil jij je ook optimaal kunnen inzetten als uitvoerder, alles uit je werk halen en dit alles zo effectief en efficiënt mogelijk doen? Dan is Uitvoerder als professional jou op het lijf geschreven!

Deze vierdaagse training geeft je inzicht in jouw eigen functioneren en interactie met anderen. Door deze inzichten zul je beter gaan functioneren en kun je na de training zowel intern als extern beter samenwerken en krijg je meer voor elkaar met minder weerstand. Dit komt omdat we gaan werken aan vaardigheden en je leren omgaan met stress en werkdruk, door onder andere efficiency toe te passen.

Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan de uitvoerder, daarbij staat de kwaliteit altijd voorop. Als uitvoerder kun je tegenwoordig je functie niet meer alleen op basis van vakinhoudelijke kennis uitvoeren. Om je functie goed te kunnen uitvoeren zijn in de huidige tijd ook menskwaliteiten nodig. Daarnaast hebben onderzoeken aangetoond dat uitvoerders na het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en het leren omgaan met werkdruk en stress beter functioneren.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou wanneer je beschikt over goede vakinhoudelijke kennis, maar in de dagelijkse praktijk merkt dat je in je interactie met anderen beter wilt functioneren. Zowel ervaren als beginnende uitvoerders kunnen meedoen.

Twijfel je? Neem dan even contact op of schrijf je in en vul het digitale intakeformulier in dat je per e-mail ontvangt. We kunnen dan samen kijken of deze opleiding goed bij jou past.

Inhoud

Zelfkennis en zelfinzicht

Leidinggeven, samenwerken en motiveren

Omgaan met lastige situaties

Coaching

Werkwijze

De leergang start met een schriftelijke intake. Daarna volgen de gezamenlijke trainingsdagen met tussendoor individuele coachingsgesprekken. De vaardigheden en technieken leer je aan de hand van praktijkgerichte rollenspellen, discussies en cases onder leiding van een ervaren trainer die de bouwsector kent. De cases worden o.a. geanalyseerd met behulp van video-opnamen. Je kunt praktijkvoorbeelden en/of vragen aandragen, die tijdens de bijeenkomsten worden behandeld.

Afronding

Na het volgen van de training ontvang je een verklaring van deelname.

Vervolgopleiding