Wil jij weten welke kansen de nieuwe Omgevingswet biedt voor jouw werk in bodembeheer en -bescherming? Met deze workshop duik je in de wereld van bodem en wetgeving. Je leert alles over de veranderingen die op je afkomen en hoe je jouw organisatie hierop voorbereidt. We geven je praktische tips en laten zien hoe je met de nieuwe regels aan de slag gaat. Bovendien maak je kennis met andere professionals, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden. Na deze workshop ben je helemaal klaar voor de Omgevingswet en pak je elk bodemvraagstuk deskundig aan. Schrijf je dus nu in!

Inhoud

Voor wie?

Je kunt deze workshop volgen als je binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw, ondergrondse netwerken of milieusector als professional, adviseur of expert betrokken bent bij bodemgerelateerde werkzaamheden en geïnteresseerd bent in de impact van de Omgevingswet. Ook als je projectleider, uitvoerder, beleidsbepaler (BB) of kwaliteitsverantwoordelijke (KVP-er) bent, is deze workshop zeer de moeite waard.

Werkwijze

In deze eendaagse workshop ga je actief aan de slag met praktijkcases om de theorie, die je via e-learning hebt geleerd, toe te passen. Zo behandelen we alle onderdelen van de Omgevingswet die met de bodem te maken hebben.

Afronding

Na afronding ontvang je een bewijs van deelname.