Meer weten over vastgoedbeheer en assetmanagement of over verduurzaming? Met onze opleidingen zoals technisch beheerder/opzichter, of vastgoedbeheer leer je alle aspecten rondom beheer en onderhoud op jouw niveau. De opleidingen bestaan uit een combinatie van een technisch gedeelte en aan werken aan je persoonlijke vaardigheden. Nog geen bouwkundige kennis? Geen probleem, in onze opleidingen elementaire bouwkunde A of B leer je hoe een huis van A tot Z in elkaar zit. Ook  voor opleidingen of korte cursussen over duurzaamheid kun je bij ons terecht! Staat jouw gewenste opleiding er niet tussen? Geen nood, wij zijn het opleidingspakket met een sneltreinvaart aan het uitbreiden en vernieuwen, dus neem gerust contact met ons op.

Twijfel je nog tussen de opleidingen? Neem contact met ons op via 079- 325 2450 of bekijk het opleidingschema Beheer en Onderhoud en de Planning.

 

 

Kijk ook eens naar ons traject Verbinders

Projecten binnen Budget opleveren, conform de afgesproken Eisen, met tevreden Stakeholders en binnen de voorgenomen Tijdsplanning (“BEST for project”): het is binnen de bouwsector nog altijd dé uitdaging. Geen enkele partij kan dit in zijn eentje voor elkaar krijgen. Om die maatschappelijke opgave te realiseren en de bijbehorende projecten succesvol af te ronden, is het noodzakelijk om zoveel mogelijk samen te werken volgens de leidende principes uit de Marktvisie. Verbetering komt alleen tot stand in onderlinge verbinding met elkaar. Daarom hebben verschillende partijen uit de sector de handen ineengeslagen en BOB en Neerlands diep gevraagd om het uitdagende ontwikkelprogramma De Verbinders op te zetten.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl