Met de Management Leergang – Operationeel groei je vanuit je specialistische rol naar een bredere, integrale manager. Wil Koopmans heeft de Leergang afgerond en vertelt over zijn ervaring. Wil: “Ik heb geleerd over de projecten heen te kijken en met bedrijfsmatige zaken bezig te zijn.” Het gaat in deze leergang vooral om het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die helpen om het functioneren van een bedrijf te begrijpen.

De leergang ontwikkelt met name je bedrijfskundige kennis en vaardigheden, maar verbetert ook jouw persoonlijke effectiviteit om zo sturing te kunnen geven aan een organisatie. Je leert om verschillende disciplines aan te sturen op het gewenste abstractieniveau, met inachtneming van de complexiteit van de bedrijfsvoering. Doelstelling van de leergang is het algemeen bedrijfskundig inzicht in samenhang met omgevingsfactoren te vergroten en je in staat te stellen dit te combineren met effectief management.

Wil jij jouw operationele management skills naar een volgend niveau tillen? En dit samen doen met andere startende managers? Dan is dit de perfecte leergang voor jou!

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl