Afdeling Vergunningen & Toezicht

Trainingen:

Momenteel wordt de planning van de trainingen besproken. Zodra er nieuwe lesdata zijn voor het najaar 2018, dan worden ze hier vermeld.

 

Workshops:

Workshop Opleveren van een Brandveilig Bouwwerk

Workshop Damwanden

Workshop actualiteiten WABO

Workshop Basis Milieurecht (bouwkundigen)

 

Opleidingschema V&T:

Planning voorjaar 2018 volgt.

Klik hier voor de lesdata

 

Test jezelf

Om jouw werkzaamheden goed uit te voeren is actualiteit van kennis een must. De dagelijkse realiteit is dat de wetgever veel en vaak de wet- en regelgeving wijzigt. Voor jou de uitdaging om deze veranderingen nauwlettend te volgen. Om je hierbij een praktisch hulpmiddel te bieden hebben wij van de belangrijkste onderwerpen uit de kwaliteitscriteria waarmee je jezelf een spiegel kunt voorhouden.

Stel dat je binnenkort een functioneringsgesprek hebt en je je daarop wilt voorbereiden, dan kun  je voor jezelf op basis- en verdiepend niveau testen afleggen. Zo ontdek je of de bij jouw aanwezige kennis nog voldoet of dat er onderwerpen zijn die je graag wil actualiseren. Je kunt dus gericht een keuze maken voor het volgen van een workshop of cursus.

Zie formulier aanvraag testen

 

Certificaten

Van ieder deelname aan een workshop, training en dergelijke zul je een bewijs van deelname ontvangen. In het kader van de jaarlijkse verantwoording (de kwaliteitscriteria uit de wet VTH) is het voor jouw afdeling van belang dat je die laat registreren door je leidinggevende.

INSCHRIJVEN :

 

  Opleiding/training

  Persoonsgegevens

   

  Akkoord manager

  Leidinggevende/teammanager heeft akkoord gegeven voor deelname.

  beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

   

   

  Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gerda Blaauw

  088 425 63 00

  blaauw@bob-kob.nl