inloopspreekuur, carrièreavond en bijeenkomsten

Met het snel toenemende tekort aan goed opgeleid personeel, is scholing belangrijker dan ooit. Dit geldt zowel voor ondernemers en leidinggevenden als voor medewerkers en scholieren. Zie je door al het aanbod van opleidingen niet meer welke richting JIJ op moet? Laat je dan persoonlijk informeren en adviseren tijdens het inloopspreekuur, de carrièreavond of één van de andere bijeenkomsten bij jou in de regio. Of het nu gaat om persoonlijk ontwikkelingsadvies of organisatieadvies, wij helpen je graag.

De inloop van deze bijeenkomsten is vrij en er zijn geen kosten aan verbonden. Je bent zonder aanmelding van harte welkom, maar voor de organisatie is het fijn als je je van te voren even aanmeldt via het e-mailadres van de betreffende locatie.

Binnenkort wordt er meer bekent over open dagen. Mocht je eerder vragen hebben, neem contact op met onderstaande contactpersonen.

In de regio Zuid-Holland komen we nu ook bij je langs voor een vrijblijvend advies! Vraag een gratis adviesgesprek aan bij een van onze opleidingsadviseurs:

  • Manouk Huijzer, BOB-KOB regio Zuid-Holland, Noord Holland en Utrecht, huijzer@bob-kob.nl 06 30 73 95 60
  • Conny Lips, Bouwmensen Delft en Leiden, c.lips@bouwmensen-leiden.nl 06 37 27 22 91
  • Olaf Polders, Haagbouw en KOB Den Haag, Polders@bob-kob.nl 06 29 41 09 90
  • Jacques Markus, KOB Rotterdam, markus@bob-kob.nl 06 21 51 81 47

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl