Het is inmiddels een traditie geworden dat we elk jaar een Opleidingsmagazine Bouw en Infra en een Onderwijsspecial voor de Overheid uitbrengen. In deze magazines kun je lezen wat de bouw- en infrasector bezighoudt in de vorm van interviews met cursisten, docenten, klanten en medewerkers.

Bouw en Infra

In het opleidingsmagazine Bouw en Infra o.a. interviews met deelnemers aan de KOB-opleiding en aandacht voor de ‘Specials for Professionals’. Verder praten we over de uitdagingen waar woningcorporaties voor staan in het realiseren van de bouwopgave. Met BAM Infra Telecom kijken we terug op een maatwerkopleidingstraject. Docent Jan Loogman vraagt zich af of organisaties in de bouw en infra wel klaar zijn voor de nieuwe wetgeving. En nog veel meer.

Overheid

In de onderwijsspecial voor de Overheid hebben we het natuurlijk over de aankomende nieuwe wetgeving en wat dit betekent voor de ABW-opleidingen. We spraken met docent Henry de Roo, ABW 2-deelnemer Merjam Alsayegh en met docent Maurice Coen die het heeft over de rol van gemeenten in de energietransitie.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl