Wij zijn op zoek naar een Opleidingsadviseur binnendienst. Kom jij ons gezellige team versterken?

In deze baan werk je samen met een team van collega’s om de relatie met je deelnemer en klant te versterken. Jouw klanten willen graag hun medewerkers en organisatie verder ontwikkelen en jij helpt hen hierbij door het geven van scholingsadvies.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en deelnemers en je krijgt veel telefoontjes. Maar dat vind jij alleen maar leuk, want jij weet hoe je klanten enthousiast kunt maken over de mogelijkheden die er zijn. Samen met het team benader je klanten en oud-deelnemers om hun behoeften te peilen en te kijken hoe je ze verder kunt helpen.

Jij bent natuurlijk verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van jouw opleidingenpakket en het bijhouden van de deelnemersadministratie. Als deelnemers eenmaal zijn aangemeld, zorg jij ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen en houd je contact met alle betrokken partijen over de voortgang.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die een eerste aanspreekpunt is voor klanten en deelnemers, met enthousiasme bijdraagt aan de ontwikkeling van mensen en in staat is om telefonisch klanten te benaderen om de relatie te versterken. Je bent een teamspeler die samen met collega’s een specifieke product/marktcombinatie verder ontwikkelt.

Dit bieden we jou

Als jij een klantgerichte instelling hebt, verantwoordelijkheid neemt, minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt en een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau, dan maken we graag kennis met jou. Ervaring in een klantgerichte functie is een pré. Wij bieden je een uitdagende functie voor 32-40 uur in de week, met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is een flexplek voor je op ons kantoor in Zoetermeer, maar je werkt ook vanuit huis. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Solliciteer dan nu!

Maak in deze video kennis met twee collega’s, die je meteen vertellen wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken.

Kom je bij ons werken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzanna via vantartwijk@bob-kob.nl of via 088 425 63 00.
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je cv + motivatie naar administratie@bob-kob.nl.

Lees meer over onze organisatie.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl