Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed (Sertum: Coördinator)

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Na de opleiding Technisch beheerder/Opzichter onderhoud kun je je verder ontwikkelen tot Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed.

Als Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed organiseer, coördineer, begeleid en controleer je onderhoudsmaatregelen volgens een meerjarenonderhoudsplanning, jaarlijkse onderhoudsplannen en niet gepland onderhoud. Je bent in staat om een projectorganisatie of onderzoeksproject op te zetten en je kunt resultaten van projecten of specialistische onderzoeken rapporteren en presenteren.

Je werkt samen met- of ondersteunt de Asset- en Onderhoudsmanager Vastgoed (Sertum: adviseur) bij de definitie van onderhoudsplannen en de identificatie van de benodigde middelen voor de uitvoering, de projectleiding, de controle en de analyse van budgetafwijkingen. Ook doe je voorstellen voor verbetering met betrekking tot kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoud en veiligheid van het object.

Wanneer je de opleiding succesvol afsluit met een examen, waarvoor je je apart dient aan te melden bij SCEV, ontvang je het SCEV certificaat ‘Coördinator’ (deze examenkosten zijn niet inbegrepen in de opleidingskosten). Dit certificaat biedt je de mogelijkheid om je in te schrijven in het Sertum register Coördinator.

Bekijk ook het opleidingsschema Vastgoedbeheer en ontwikkeling.

Soort afrondingsdocument

De opleiding kan worden afgesloten met een examen dat wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting COMOG (Vereniging Consultants OnderhoudsManagement Onroerend Goed) Examens Vastgoed (zie www.scev.nl ).

Geslaagden ontvangen het SCEV certificaat ‘Coördinator’. Dit certificaat bied je de mogelijkheid om je in te schrijven in het Sertum ‘Coördinator’ register (zie www.sertum.nl ).

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Mirjam Sentel

079-325 24 88

sentel@bob-kob.nl