Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed

Heeft u grip op de onderhoudsuitgaven en controle over lopende projecten en contracten? Bent u in staat om instandhoudingskosten en verbeteringen op lange termijn te plannen en te budgetteren? Weet u waar de risico’s liggen en wat het betekent om op waarde te sturen en richting te geven aan uw vastgoed(beheer)organisatie? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement. Wij laten u zien op welke wijze u overzicht krijgt en wat ervoor nodig is om in control te komen.

Deze masterclass geeft u op praktische wijze inzicht in de samenhang van normen voor processen binnen het speelveld van asset- en onderhoudsmanagement vastgoed. Dit inzicht helpt u bij de ontwikkeling of optimalisering van uw visie en kijk op assetmanagement voor uw eigen organisatie.

De Vastgoed Academy van BOB-KOB organiseert deze masterclass in samenwerking met Helix Academy.

 

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor personen en organisaties die zoeken naar mogelijkheden om meer richting en sturing te kunnen geven aan de vastgoedbeheerorganisatie. Deze masterclass helpt u uw eigen vastgoedorganisatie óf die van uw opdrachtgever als beheerder te verbeteren en professionaliseren.

Deze masterclass is bij uitstek geschikt voor; asset owners, vastgoeddirecteuren, -bestuurders, -eigenaren, -beheerders, facilitair managers, afdelingsmanagers, beleidsadviseurs, asset- en onderhoudsmanagers of consultants en adviseurs vastgoed. Ook voor toezichthouders e/o bestuurders is deze masterclass uitermate geschikt.

Op deze opleiding is een intakeprocedure van toepassing.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Mirjam Sentel

079-325 24 88

sentel@bob-kob.nl