Elementaire Bouwkunde A

Wil je de bouwtaal leren spreken?

Kom je vaak in aanraking met bouwers, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, bouwfysici of toeleveranciers en heb je geen bouwkundige achtergrond?
Met de opleiding Elementaire Bouwkunde A leer je de basisbeginselen in de bouw. Je leert in korte tijd de meest elementaire kennis van het bouwproces en de bouwtechniek. Zo komt de totstandkoming van een bouwwerk aan bod, maar ook welke productiemethode worden toegepast in (moderne) woningbouw, wat de belangrijkste eigenschappen zijn van de meest voorkomende bouwmaterialen, bouwkundige tekeningen op hoofdlijnen lezen en interpreteren en verschillende bouwdelen en uit welke materialen deze zijn samengesteld.

Ook als je geen bouwkundige vooropleiding hebt gehad en je wilt je ontwikkelen tot Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht of als Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud is de opleiding Elementaire Bouwkunde A beslist iets voor jou!

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Voor wie?

Personen die in hun werk met bouwtechniek en het bouwproces te maken hebben, maar geen bouwkundige vooropleiding hebben genoten.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Mabelie Russcher

079-325 24 65

russcher@bob-kob.nl