Introductie Verduurzaming Bestaande Woningbouw

We zitten midden in de energietransitie. Woningen moeten circulair gebouwd worden, aardgasvrij zijn en energieneutraal gemaakt worden. Termen als BENG, CO2-neutraal, Nul op de meter, gasloos, biobased, EPV, MPG en klimaatneutraal vliegen je om de oren. Maar wat betekent het en wat moet je er precies mee?

Deze workshop laat je kennismaken met het energieneutraal maken of bouwen van woningen. Wat is een transitie en wat betekent dat voor bouwen en renoveren? Hoe gaat het in zijn werk en wat komt er allemaal bij kijken? Is het iets waar jij of je organisatie mee aan de slag moet?

Tijdens deze workshop krijg je handvatten aangereikt voor het vormgeven van jouw eigen rol in de energietransitie. Aan het einde van de dag ben je op de hoogte van de verschillende mogelijkheden om vanuit jouw eigen functie bij te dragen aan het verduurzamen van de woningvoorraad en waar je daarbij allemaal op moet letten.

Deze workshop is ontwikkeld door Maurice Coen (organisatie- en veranderkundige en onderzoeker) en Doris de Bruijn en Sean Vos (renovatieconsultants bij SlimRenoveren) in samenwerking met BOB-KOB.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Shirley Hermelijn

079-325 24 75

hermelijn@bob-kob.nl