Tijdens deze bijscholing leer je alles over de veranderingen in het opnameprotocol per 1 juli 2024. De docent bespreekt daarnaast ook ervaringen en veelgemaakte fouten uit de praktijk.

Let op: Je moet deze bijscholing vóór 1 juli 2024 hebben afgerond, anders vervalt je vakbekwaamheid. Je diploma is dan niet meer geldig en je moet het volledige examen opnieuw doen om utiliteitsgebouwen te mogen labelen. De bijscholing van Onze Joost wordt geaccrediteerd door InstallQ.

Inhoud

Tijdens een klassikale lesdag van 7,5 uur leert een ervaren vakdocent je wat er verandert in 2024. De docent behandelt ook ervaringen en veelgemaakte fouten uit de praktijk.
Tijdens de lesdag behandelt de docent de volgende onderwerpen:

De dag wordt afgesloten met een eindtoets via het examenplatform Cirrus.

Voor wie?

De cursus is verplicht voor iedereen die voor 31 december 2023 het diploma EP-W Basis behaald heeft en in 2024 zijn of haar vakbekwaamheid wil behouden. Na deze bijscholing ben je weer helemaal up-to-date!

Achtergrondinformatie

Na het volgen van de bijscholing EP-W Basis:

Voor deze bijscholing heb je de laatste versies van ISSO 82.1 (6e druk), NTA 8800:2024 en de BRL 9500-U nodig. Deze handboeken helpen je de nieuwe methodiek te begrijpen en deze in de praktijk toe te passen. Je kunt deze handboeken kopen op de website van ISSO.nl.

De bijscholing EP-W Basis bestaat uit 1 klassikale lesdag, op een cursuslocatie in Amsterdam, Apeldoorn, Nieuwegein en Rosmalen of online via Zoom. Een lesdag duurt 7.5 uur.

Hieronder vind je alle wijzigingen t.o.v. de eerdere versies. De nieuwste opnameprotocollen (2024) worden van kracht op 1 juli 2024.

De ISSO 82.1 (6e druk) wordt verwacht rond januari 2024. Wij plaatsen de wijzigingen hier zodra deze beschikbaar zijn.

2023

2022

Kosten
De kosten voor de verplichte bijscholing EP-W Basis bedragen € 390,- exclusief btw.
Deze kosten zijn inclusief:

*Dit bedrag wordt door ISSO gebruikt voor de ontwikkeling van de eindtermen, het ontwikkelen van de toets, een afdracht aan Stichting KEGO en het registreren van jouw vakbekwaamheid.

Afronding

De dag wordt afgesloten met een eindtoets via het examenplatform Cirrus.