Systems Engineering en Systeemgerichte Contractbeheersing in kort bestek

Wil jij de systemen helemaal onder de knie krijgen?
Met de cursus System engineering en Systeemgerichte contractbeheersing in kort bestek krijg je inzicht en in het waarom en hoe van deze methodieken. De belangrijkste processtappen en voorwaarden komen aan bod. Ook leer je wat er van de verschillende partijen wordt verwacht en welke gereedschappen je daarvoor kunt gebruiken. Na afloop ben jij de ster in het project waarin SE en SCB wordt toegepast.

Zowel in B&U als Infra wordt steeds vaker Systems Engineering (SE) en Systeemgericht Contractbeheersing (SCB) toegepast in projecten. Wat deze methoden nu precies zijn en hoe deze werken, leert men in de cursus SE & SCB in 1 dag. Je maakt op praktische wijze kennis met deze projectgereedschappen en wat er bij komt kijken om er mee te werken. Doordat zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in deze workshop kunnen deelnemen ontstaat een praktijkgerichte dynamiek en interactie.

 

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Voor wie?

Diegenen die bij opdrachtgevers en opdrachtnemers (gaan) werken met SE en/of SCB; Diegenen die verantwoordelijk zijn voor het implementeren van werkwijzen; directie, projectleiding, adviseurs, werkorganisatoren, uitvoerders etc.; Opdrachtgevers, aannemers, installateurs, ontwerp en adviesbureaus etc. uit de B&U en Infra.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Shirley Hermelijn

088 425 63 00

hermelijn@bob-kob.nl