Energieprestatie Adviseur Woningen Basis (EP-W/B)

Door de omschakeling naar een duurzaam energiesysteem en de opheffing van het vereenvoudigd Energielabel, stijgt de vraag naar vakbekwame Energieprestatie Adviseurs. Deze cursus stoomt jou helemaal klaar voor het landelijk examen EP-W/B. Eerst volg je op eigen tempo en in jouw eigen tijd een E-learning, waardoor jij op jouw manier kennis kan maken met de lesstof. Videolessen terugspoelen, opnieuw bekijken of 1.5 x versnellen? Het is allemaal mogelijk. Zodra alle stof er goed in zit, ben je klaar voor onze aanvullende tweedaagse klassikale dagen* (meet ups), waarin een specialist jou alle ins en outs van het vak bijleert.

* tweedaagse meet up dagen zijn ook online bij te wonen. 10 minuten voor aanvang van de cursus ontvang je een link van de docent.

BOB biedt deze cursus aan in samenwerking met Onze Joost. Als je twijfelt over welke cursus het beste bij jou past, neem dan contact met ons op.

Lesdata en inschrijven

Klik op ‘inschrijven en rooster(s)’, daarna op ‘Interesselijst’ en ‘Doorgaan’ voor lesdata en inschrijven.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Doorgroeimogelijkheden

  • Energieprestatie Woningen Detail: Wil je graag de energieprestatie van nieuwbouwwoningen opnemen, of kunnen rekenen aan EPV-projecten? De cursus Energieprestatie Detail stoomt jou klaar voor het landelijk examen.
  • Onderhoudsadviseur (NEN 2767 & MJOB): In deze driedaagse cursus leer je een persoonsonafhankelijk oordeel te geven over de staat van het gebouw of de woning. Dit doe je volgens de NEN 2767. Vervolgens vertaal je deze meting naar een duurzaam meerjaren onderhoudsplanning en -begroting (DMJOP of DMJOB).
  • Maatwerkadvies Energieprestatie Woningen: Geef advies op (duurzame) adviezen op maat door meer inzichten te krijgen in bouwfysische aspecten.

Extra bijzonderheden

  • De BRL 9500-W en de ISSO 82.1 Methode 2020 bestel je zelf op www.isso.nl. De kosten daarvan vallen buiten deze cursuskosten.
  • Bij veranderingen in het Covid-19 beleid vinden de fysieke klassikale lessen, online plaats.
  • Bij deze training is lunch inbegrepen.
  • De genoemde kosten zijn exclusief het examen.

 

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Mabelie Russcher

088 425 63 00

russcher@bob-kob.nl