Energieprestatie Adviseur Woningen Basis (EP-W/B)

Door de omschakeling naar een duurzaam energiesysteem en de opheffing van het vereenvoudigd Energielabel, stijgt de vraag naar vakbekwame Energieprestatie Adviseurs. Deze cursus stoomt jou helemaal klaar voor het landelijk examen EP-W/B. Eerst volg je op eigen tempo en in jouw eigen tijd een E-learning, waardoor jij op jouw manier kennis kan maken met de lesstof. Videolessen terugspoelen, opnieuw bekijken of 1.5 x versnellen? Het is allemaal mogelijk. Zodra alle stof er goed in zit, ben je klaar voor onze aanvullende tweedaagse klassikale dagen* (meet ups), waarin een specialist jou alle ins en outs van het vak bijleert.

* tweedaagse meet up dagen zijn ook online bij te wonen. 10 minuten voor aanvang van de cursus ontvang je een link van de docent.

BOB biedt deze cursus aan in samenwerking met Onze Joost. Als je twijfelt over welke cursus het beste bij jou past, neem dan contact met ons op.

Lesdata en inschrijven

Klik op ‘inschrijven en rooster(s)’, daarna op ‘Interesselijst’ en ‘Doorgaan’ voor lesdata en inschrijven.

Nu je beschikt over alle kennis, om woningen op te nemen en af te melden volgens de Basisopnamemethodiek: de ISSO 82.1 2020 en Energieopname methodiek BRL 9500-W, ben je goed voorbereid op het landelijk examen voor EP- W/B. Na het behalen van het examen ben je een vakbekwaam Energieprestatie Adviseur.

Het examen wordt afgenomen door een extern exameninstituut. De examenkosten zitten niet bij deze training in begrepen.
Je kan je bij de volgende exameninstituten aanmelden:

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Mabelie Russcher

088 425 63 00

russcher@bob-kob.nl