“Het is fijn om met mensen uit de praktijk te werken en te leren.”

Wil jij weten hoe je een verworven infraproject voorbereidt, realiseert en uitvoert? Met deze opleiding krijg je alle kennis die nodig is om een infrabedrijf te sturen op geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Werkvoorbereiding & Uitvoering Infra is concreet, praktisch en praktijkgericht: wat je ’s avonds leert, kun je de volgende dag al toepassen. Na afloop heb je al het ‘gereedschap’ in huis om een infraproject voor te bereiden en uit te voeren – tot volle tevredenheid van je klanten en opdrachtgevers.

Werkvoorbereiding & Uitvoering Infra is tweede onderdeel van de KOB-opleiding Bouwmanagement Infra: een opleiding met een waardevol diploma dat bewijst dat je het infraproces van A tot Z kunt managen en waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. De infrasector zit immers te springen om goed gekwalificeerd personeel!

Inhoud

Voor wie?

Je kunt deze opleiding volgen als je als medewerker, projectleider, bedrijfsleider, directeur of ondernemer wilt doorgroeien in een infrabedrijf. Je wilt graag (nog beter) de touwtjes in handen hebben als het gaat om werkvoorbereiding en uitvoering. Je hebt minimaal het KOB-certificaat Opdrachtverwerving & Calculatie Infra op zak. Ziet je profiel er anders uit? Neem contact met ons op of met een plaatselijk directeur in jouw regio. We kunnen dan samen kijken of deze opleiding goed bij je past.

Werkwijze

Je krijgt klassikaal les, tijdens 31 lesavonden. De enthousiaste docenten verbinden theorie en praktijk met uitgebreide presentaties, een grote variatie aan (praktijk)opdrachten, vragen, discussies en hun eigen ervaringen. Dit maakt de lessen niet alleen praktisch en direct toepasbaar, maar ook inspirerend en plezierig. Je werkt in een digitale leeromgeving, wat vraagt dat je actief en enthousiast meedoet.

Naslagwerken

Bij deze opleiding gebruik je een aantal naslagwerken. Deze dien je zelf te bestellen.
Meer informatie over het bestellen van de naslagwerken.

Afronding

We toetsen je kennis en kunde met een schriftelijk eindexamen en een mondelinge verdediging van je praktijkopdracht. Ook maak je tussentijds drie toetsen. Als je slaagt, ontvang je het certificaat Werkvoorbereiding & Uitvoering Infra uitgegeven door Bouwend Nederland.