Opdrachtverwerving & calculatie Infra

Elk infraproject start met het binnenhalen van een opdracht na het maken van een concurrerende offerte. Daarbij is het van belang dat je vragen van klanten kunt analyseren en de klanten kunt adviseren, waarbij je gebruikmaakt van je infratechnische kennis. De opleiding KOB Opdrachtverwerving & calculatie geeft je de juiste tools mee voor het verwerven van infraopdrachten en het bepalen van een aannemingssom van een infraproject.

De opleidingskosten (studie- en examengeld) bedragen € 2.950,- 0% btw. Voor de opleidingskosten ontvang je een factuur van de KOB.

Als je hebt ingeschreven, wordt het pakket met leermiddelen automatisch voor jou besteld. Hiervoor ontvang je van de uitgever WebEdu een aparte factuur. De leermiddelen voor deze opleiding bedragen € 120,00 inclusief 9% btw. De verzendkosten bedragen € 6,21 inclusief 9% btw. Het pakket wordt bij je thuis afgeleverd. De uitlevering vindt uiterlijk in september plaats.

Betaling in twee termijnen is ook mogelijk en dient op het inschrijfformulier in het veld “Opmerkingen” te worden vermeld. Er wordt dan wel € 20,- extra aan administratiekosten in rekening gebracht.

Naslagwerken

Naast de KOB-leermiddelen dien je zelf de onderstaande naslagwerken aan te schaffen.

  • Standaard RAW
  • Tabellenboek Bouwkunde

Je kunt de naslagwerken bestellen op de bestelsite van WebEdu. Klik hiervoor op de link: Bestellen naslagwerken WebEdu

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Margot Blankenstein

079-325 24 69

blankenstein@bob-kob.nl