KOB voor hbo’ers Infra – post-hbo

Ben je ondernemer, directeur, bedrijfsleider, projectleider, of heb je een andere leidinggevende functie in een infrabedrijf? Zoek je verdieping en theoretische bagage bij management en ondernemersvraagstukken? Met de KOB voor hbo’ers leer je jouw management en ondernemersvaardigheden verbeteren.

In deze opleiding leer je hoe je op een bedrijfskundige en bedrijfseconomische verantwoorde manier leiding kunt geven aan een klein tot middelgroot infrabedrijf en zijn projecten.

De KOB voor hbo’ers is een post-hbo-opleiding, erkend door de Stichting Post-hbo Nederland.

Ontdek jouw eigen managementstijl en ondernemerschap

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Werkwijze

De opleiding wordt verzorgd door docenten uit de praktijk. In de colleges verduidelijken zij de theorie aan de hand van uitgebreide presentaties, individuele – en groepsopdrachten, vragen, discussies en natuurlijk met hun eigen ervaringen. Dat maakt de lessen niet alleen praktisch, maar ook inspirerend en plezierig.
Dit vraagt een actieve en enthousiaste inbreng van de cursisten gedurende de colleges en de werkbijeenkomsten. Daarnaast weten de docenten wat zich in het actuele werkveld afspeelt en wat je moet doen om te groeien in je werk. Tijdens de lessen is er voldoende ruimte om aandacht te besteden aan jouw persoonlijke leerdoelen en vragen.
Ieder onderdeel van het opleidingstraject wordt afgesloten met een schriftelijke toets en een praktijkopdracht. Voor vragen en ondersteuning in de periode tussen de contactmomenten onderhoud je via e-mail contact met de docenten.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Margot Blankenstein

079-325 24 69

blankenstein@bob-kob.nl