Systeemgerichte Contractbeheersing

In de training Systeemgerichte contract beheersing verbreden zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers hun kennis over de beheersing van geïntegreerde contracten. Na afloop van de cursus heb je kennis van het SCB-proces en kun je vormgeven aan verschillende onderdelen hierin. Je kunt hierdoor de methodes die worden behandeld na afloop toepassen. Dit zorgt ervoor dat je ondersteuning kan bieden aan een projectmanagementteam bij de realisatie van projecten.

Zowel in B&U als Infra passen opdrachtgevers steeds vaker Systeemgericht Contractbeheersing (SCB) toe voor de beheersing van geïntegreerde contracten. Dergelijke methodes binnen het projectmanagement werken optimaal indien zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers hun rollen kennen en de methodes goed beheersen. Doordat zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in deze training kunnen deelnemen ontstaat een praktijkgerichte dynamiek en interactie.

 

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Kennis hebben van de uitvoering van projecten is bij voorkeur gewenst.

 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die vanuit de opdrachtgever, maar ook opdrachtnemer, in contact komt/gaat komen met SCB. Zij kunnen ondersteuning leveren aan een projectmanagementteam bij de realisatie van projecten. Opdrachtgevers, aannemers, installateurs, ontwerp en adviesbureaus etc. uit de B&U en infra.

 

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Shirley Hermelijn

079-325 24 75

hermelijn@bob-kob.nl