Aanpak Duurzaam GWW E-learning

Met de training Aanpak Duurzaam GWW leer je op een praktische en gestructureerde manier duurzaamheid in projecten en gebiedsontwikkeling concreet te maken. Met behulp van een stappenplan en diverse instrumenten leer je duurzaamheidskansen en -ambities in kaart te brengen.

Je leert de Aanpak Duurzaam GWW toepassen en wat van partijen/stakeholders verwacht wordt. Centraal in de Aanpak Duurzaam GWW staan procesgang, instrumenten en bovenal de samenwerking tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers en stakeholders vanaf de initiatieffase.

Incompany en projectgerichte implementatie

Ook bieden wij een speciale (projectgerichte) incompany aanpak voor implementatie in uw organisatie of project. De online theorie is hetzelfde, terwijl de workshop plaatsvindt op locaties in overleg al dan niet met een aangepaste inhoud. Neem hiervoor telefonisch contact op met BOB bv. 088 425 63 00.

De training is in samenwerking met ARCADIS Nederland en Plusport ontwikkeld.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Duurzaamheid realiseren in de INFRA en GWW sector staat hoog op de agenda. De Aanpak Duurzaam GWW is een hulpmiddel om dit in alle fasen van het proces (Initiatief t/m sloop/hergebruik) te ondersteunen. De ambitie van overheden en andere organisaties is om 100% duurzaam in te kopen. In de Green Deal(s) voor GWW/Infra wordt deze ambitie ondersteund door de partijen in de GWW. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennisinstituten hebben samen de Aanpak Duurzaam GWW ontwikkeld: hiermee is het mogelijk een betere aansluiting te krijgen op functioneel aanbesteden en meer ambitie te brengen in duurzaamheid.

Werkwijze

Met de training Aanpak Duurzaam GWW  haalt u snel, gemakkelijk de benodigde kennis en kunde in huis. Via internet doorloopt u, thuis of op uw werkplek, de theorie. Nadat u de theorie heeft afgerond, gaat u goed voorbereid naar de workshop Aanpak Duurzaam GWW. Je ontvangt na afloop van de e-learning een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop. (indien ingeschreven voor de complete training).

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

088 425 63 00

roos@bob-kob.nl