Leergang Bedrijfsleiding

Wil jij jouw operationele management skills naar een volgend niveau tillen? En dit samen doen met andere startende managers? Dan is dit de perfecte leergang voor jou!

Met de Leergang Bedrijfsleiding (voorheen Management Leergang – Operationeel) groei je vanuit je specialistische rol naar een bredere, integrale manager. Het gaat in deze leergang vooral om het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die helpen om het functioneren van een bedrijf te begrijpen. Daarmee krijg je ook begrip voor het functioneren van het bedrijf in de markt. De leergang ontwikkelt met name je bedrijfskundige kennis en vaardigheden, maar  verbetert ook jouw persoonlijke effectiviteit om zo sturing te kunnen geven aan een organisatie. Je leert om verschillende disciplines aan te sturen op het gewenste abstractieniveau, met inachtneming van de complexiteit van de bedrijfsvoering.

Bedrijfsleiding

Veel bedrijfsleiders en managers zijn vaak vanuit een vakinhoudelijke rol doorgegroeid. Komend vanuit hun specialistische functie missen zij soms de brede visie en theoretische onderbouwing of de vaardigheden die een managementfunctie vereist. Zij zouden nog effectiever kunnen zijn als zij hun gereedschapskist aanvullen met specifieke kennis en vaardigheden. Voor deze managers, en voor startende managers, is er de Leergang Bedrijfsleiding.

Doel

Doelstelling van de leergang is het algemeen bedrijfskundig inzicht in samenhang met omgevingsfactoren te vergroten en je in staat te stellen dit te combineren met effectief management.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Een technische vooropleiding op mbo+/hbo-niveau, aangevuld met de opleiding Projectleider B&U/Infra bedrijf of een gelijkwaardige opleiding en tenminste 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie;

Anders opgeleiden na overleg met de verantwoordelijke opleidingsmanager. Voorafgaand aan de opleiding wordt u gevraagd een uitgebreide CV in te vullen en maakt een intakegesprek deel uit van de uiteindelijke toelating tot de leergang.

Voor wie?

Je bent een startende of aankomende manager die, komend vanuit een meer specialistische functie, zich graag wil verbreden en inzicht wil krijgen in alle onderdelen van bedrijfsvoering.

Op deze opleiding is een intakeprocedure van toepassing.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali

079-325 24 71

aitbenali@bob-kob.nl