Uitvoerder Onderhoud en Renovatie B&U

Als we over bouwen praten zal veelal worden gedacht aan nieuwbouw van woningen, gebouwen of infra-projecten. Bij onderhoud en renovatie gaan de gedachten veelal uit naar planmatig groot onderhoud en/of mutatie onderhoud of het wijzigen van de bestemming van de woningen, het gebouw. In het geval van onderhoud blijven vaak de gebruikers van de panden vaak dagelijks actief in die panden. Bij renovatie kan het gebeuren dat de gebruikers voor bepaalde tijd het pand verlaten en elders hun werk voortzetten. In alle gevallen dient rekening gehouden te worden met de gebruiker. Deze wil zo min mogelijk last ondervinden van de verbouwingen en/of zo snel mogelijk het pand weer betrekken. Dit alles vraagt een adequate planning van de werkzaamheden en veel communicatie met de gebruiker.

Op basis van eigen projecten ontwikkel je je eigen professionaliteit als uitvoerder om het bouwproces in goede banen te leiden inclusief de informatiestromen. Ook wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van je leidinggevende en aansturende persoonlijke vaardigheden.

 

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

  • Een MBO-bouwkunde opleiding met 1 jaar werkervaring als uitvoerder,
  • Een HBO-bouwkunde opleiding en een half jaar werkervaring als  uitvoerder,
  • Techniek 1 en 2 KOB en met 1 jaar werkervaring als uitvoerder,
  • Ervaring als uitvoerder in Onderhoud en Renovatie projecten,
  • Anders opgeleiden, na overleg met de verantwoordelijke opleidingsmanager. Bij aanmelding wordt de deelnemer gevraagd een intakeformulier in te vullen. Het resultaat van dit ingevulde intakeformulier kan deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Voor wie?

De opleiding is bestemd voor hen die in de functie van uitvoerder werkzaam zijn in het vakgebied onderhoud en/of renovatie van woningen en/of gebouwen.

Op deze opleiding is een intakeprocedure van toepassing.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Vera Nugteren

079-325 24 68

nugteren@bob-kob.nl